İzmir Karabağlar Belediyesi’nden “Engelsiz Masa” hizmeti

İzmir Karabağlar Belediyesi’nden Engelsiz Masa Hizmeti

İzmir Karabağlar Belediyesi, engelli danışma merkezinin ardından engelli bireylerin konforlu ve rahat bir şekilde hizmet almasını sağlayacak “Engelsiz Masa” hizmetini belediye ana hizmet binası girişine taşıdı.

Engelli bireylerin belediye hizmetlerinden yorulmadan faydalanabilmesi için tasarlanan bu masa, tüm engelli gruplarına eşit hizmet sunmayı hedefliyor. Dijital veri tabanının geliştirilmesi ve engelli danışma birimiyle iş birliği yapılmasıyla hizmet verimliliğinin artırılacağı bu proje kapsamında, Karabağlar’daki özel gereksinimli bireylere daha etkili sosyal politikalar üretilmesi ve eksiksiz hizmet sunulması amaçlanıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karabağlar’da belediyemize gelen özel gereksinimli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü, Engelsiz Masa sayesinde daha hızlı ve etkili bir şekilde sağlanacak. Süreçlerin hızlanması ve hizmetlerin kolaylaşması, engelli bireylerimizin günlük yaşamını olumlu yönde değiştirecek. Engelsiz Masa, bu çalışmaların devamı niteliğinde olup, umuyorum ki bu tür adımlarla engelleri birlikte kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

Moskova’da Zafer Günü öncesi internet hizmetine kısıtlama getirildi

Rusya’nın başkenti Moskova genelinde mobil internet hizmetine kısıtlama getirildi. Yetkililer, son günlerde artan insansız hava aracı (İHA) saldırıları ve yaklaşan 9 Mayıs Zafer Günü öncesinde kesinti saldırıları engellemek için mobil operatörlerin hizmetini sınırlama kararı aldı.

Hamas: Trump’ın açıklaması Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze Şeridi’ne yardımların ulaşmamasından Hamas’ı sorumlu tutmasının ardından Hamas hareketi: “Trump’ın iddiaları, Filistinlileri aç bırakma suçunu meşrulaştırmak isteyen Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarıdır.” İfadelerini kullandı.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir