Gümüşhane’de Kaygan Yolda Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kar Yağışı Sonucu Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Bulunmakta

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkan ve istinat duvarına çarparak duran bir yolcu otobüsünde, 5’i çocuk toplamda 14 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde saat 20.00 sularında gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda istinat duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında camlar kırılırken, yaralanan 5’i çocuk toplam 14 kişi sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, tedavileri tamamlanan 14 yaralının kısa sürede taburcu olacağını belirtti.

Panik Anları Cep Telefonu Kamerasında Kaydedildi

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklar arasında ağlayan çocuklar bulunmaktadır.

Related Posts

Devlet Bahçeli ‘100 olsun’ demişti! O öneriye AKP’den ret geldi

Kürt sorununun çözümüne yönelik süreç kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurulmasını istediği komisyonun 100 kişiden oluşması önerisi, çalışmaların sağlıklı yürümeyeceği gerekçesiyle hem AKP hem muhalefet partileri tarafından kabul görmedi. İşte AKP’nin ve diğer partilerin komisyon önerisi…

Yeryüzü Doktorları gönüllüleri Tanzanya’da sağlık hizmeti verecek

Yeryüzü Doktorları Derneği, gönüllü sağlık ekibiyle gittiği Tanzanya’da, kadın hastalıkları ve doğum ile göz hastalıkları alanlarında muayene ve ameliyatlar gerçekleştirecek.

AKP’li vekilden AKP’li il başkanına çok tartışılacak sözler: Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun

AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, İl Başkanı Haluk Laçin’e tepki göstererek, “Bugüne kadar İl Başkanımızın bütün bakanlık ziyaretleri, tek başına yaptığı ziyaretler, biz milletvekili değilmişiz gibi. Siyaset cesur adamların yapacağı bir iştir. Eğer birilerinden korkunuz varsa Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi evde karınızın yanına oturun” ifadelerini kullandı.

Binalar için büyük değişim bugün başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği”nde yapılan köklü değişiklikler, 30 Haziran 2025 itibarıyla ruhsat alacak tüm binalar için yürürlüğe girdi. Resmi Gazete’de 25 Nisan’da yayımlanan tebliğ, binaların enerji performansını artırmayı ve Türkiye’nin enerji ithalatını azaltarak iklim değişikliğiyle mücadele hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Hamas’la ateşkes görüşmesi: Gazze’deki trajedi sona ermeli

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Gazze’de ateşkesin dillendirildiği bir dönemde Hamas Liderlik Konseyi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Gazze’deki yıkım ve insani trajedi ile kalıcı ateşkes başlıkları masaya yatırıldı.

Bir damla topuk kanıyla hayat kurtaran dernek

28 Haziran Cumartesi ‘Dünya Yeni Doğan Tarama Günü ve Uluslalararası Fenilketonüri” günüydü. PKU Aile Derneği de bu özel günde Anıtkabir’e çıktı.