Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kar Yağışıyla Kayganlaşan Yolda Meydana Gelen Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolundaki Geçit köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Osman Ulusoy’a ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle istinat duvarına çarpıp durdu. Kaza sonucunda otobüsün camları kırılarak, içinde 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olay yerine haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçerek yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulunarak, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirdi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında hafif yaralarla atlattığı kaza diğer yolcular, başka bir otobüsle seyahatlerine devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak taburcu edileceğini vurguladı.

Related Posts

Devlet hastanesinde skandal: Lazer parası isteyen doktor suçüstü yakalandı

Konya’da bir hastadan ameliyat için 17 bin TL istediği öne sürülen Genel Cerrahi Uzmanı Dr. B.U., polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Trump, Florida’da göçmenler için açılan yeni cezaevi “Timsah Alcatraz”ı gezdi

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’daki doğal vahşi yaşam alanı Everglades’te inşa edilen ve düzensiz göçmenlerin tutulacağı tutukevine benzer tesislerin Louisiana ve Alabama başta olmak üzere Cumhuriyetçi eyaletlerde de açılacağını söyledi

Devlet Bahçeli ‘100 olsun’ demişti! O öneriye AKP’den ret geldi

Kürt sorununun çözümüne yönelik süreç kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurulmasını istediği komisyonun 100 kişiden oluşması önerisi, çalışmaların sağlıklı yürümeyeceği gerekçesiyle hem AKP hem muhalefet partileri tarafından kabul görmedi. İşte AKP’nin ve diğer partilerin komisyon önerisi…

Yeryüzü Doktorları gönüllüleri Tanzanya’da sağlık hizmeti verecek

Yeryüzü Doktorları Derneği, gönüllü sağlık ekibiyle gittiği Tanzanya’da, kadın hastalıkları ve doğum ile göz hastalıkları alanlarında muayene ve ameliyatlar gerçekleştirecek.

AKP’li vekilden AKP’li il başkanına çok tartışılacak sözler: Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun

AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, İl Başkanı Haluk Laçin’e tepki göstererek, “Bugüne kadar İl Başkanımızın bütün bakanlık ziyaretleri, tek başına yaptığı ziyaretler, biz milletvekili değilmişiz gibi. Siyaset cesur adamların yapacağı bir iştir. Eğer birilerinden korkunuz varsa Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi evde karınızın yanına oturun” ifadelerini kullandı.

Binalar için büyük değişim bugün başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği”nde yapılan köklü değişiklikler, 30 Haziran 2025 itibarıyla ruhsat alacak tüm binalar için yürürlüğe girdi. Resmi Gazete’de 25 Nisan’da yayımlanan tebliğ, binaların enerji performansını artırmayı ve Türkiye’nin enerji ithalatını azaltarak iklim değişikliğiyle mücadele hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.