Sözeri: Mahcubiyet İçindeyiz

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Erkan Sözeri Maç Sonrası Konuştu

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Erzurumspor müsabakasının ardından, “Bize yakışmayan bir sonuç. Bize yakışmayan bir oyun. Ben öncelikle kendi adıma mahcubiyet duyuyorum. Mutlaka oyuncularım da o mahcubiyeti yaşıyorlardır, yaşayacaklardır” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Ankara Keçiörengücü, evinde karşılaştığı Erzurumspor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçı değerlendirmeyi çok gerekli bulmuyorum açıkçası. Çünkü bize yakışmayan bir sonuç. Bize yakışmayan bir oyun. Her şeyiyle bize yakışmadı. Onu söylemem lazım. Biz kulübümüzün imkanları ölçüsünde, kulübümüzün bize sunduğu şartlar, imkanların tam karşılığını veremediğimiz için ben öncelikle kendi adıma mahcubiyet duyuyorum. Ekibim adıma mahcubiyet duyuyorum. Mutlaka oyuncularım da o mahcubiyeti yaşıyorlardır, yaşayacaklardır. Mahcup olmak da bir erdemdir diye düşünüyorum. Yaklaşık 20 senedir antrenörlük hayatım var. Maç kaybettiğimiz de oldu. Farklı maçlar kaybettiğimiz oldu ama bu kadar mahcubiyet duyduğum, bu kadar mahcup olduğum olmadı, oyuncularım da mutlaka öyledir. Bunu tedavi etmek lazım, tekrar ayağa kalkmak lazım. Ama bir gerçek var ki bir karakter göstermek lazım. Bu karakteri, o duruşu bugün gösteremediğimiz için hep beraber kulübümüzden, başkanımızdan, yönetimimizden gerçekten özür dilemekten başka söylenecek başka bir şey yok” diye konuştu. – ANKARA

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

Moskova’da Zafer Günü öncesi internet hizmetine kısıtlama getirildi

Rusya’nın başkenti Moskova genelinde mobil internet hizmetine kısıtlama getirildi. Yetkililer, son günlerde artan insansız hava aracı (İHA) saldırıları ve yaklaşan 9 Mayıs Zafer Günü öncesinde kesinti saldırıları engellemek için mobil operatörlerin hizmetini sınırlama kararı aldı.

Hamas: Trump’ın açıklaması Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze Şeridi’ne yardımların ulaşmamasından Hamas’ı sorumlu tutmasının ardından Hamas hareketi: “Trump’ın iddiaları, Filistinlileri aç bırakma suçunu meşrulaştırmak isteyen Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarıdır.” İfadelerini kullandı.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.