Denizli’de Otogaz Dükkanında Gaz Kaçağı: 8 Yaralı

Denizli’de Otogaz Dükkanında Meydana Gelen Gaz Kaçağı Olayı: 8 Yaralı

Denizli’de otogaz montaj dükkanında meydana gelen gaz kaçağı nedeniyle bir patlama meydana geldi ve olay sonucunda 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi’nde bulunan bir otogaz montaj dükkanında gerçekleşti. Bir aracın LPG montajı sırasında gaz kaçağı meydana gelerek patlamaya yol açtı. Hemen çevredeki esnafların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk incelemelere göre, patlama sonucunda farklı bölgelerinde yanıklar oluşan 8 kişi ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FADIL KÖSEDAĞ – Yerel

Related Posts

“Yangınlarda Solunum Şikayetleri 3 Katına Çıkıyor”

Yangınlarda solunum şikayetleri 3 katına çıkıyor. Uzmanlar yangın sonrası solunum şikayetlerinin arttığına dikkat çekerek alınması gereken önlemleri anlattı. 

Uzmanından kritik uyarı: Lensle yüzmeyin

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hidayet Erdöl, kontakt lensle denize veya havuza girmenin göz sağlığı açısından ciddi enfeksiyon riskleri barındırdığını vurguladı.

Leke gitti, kanser kaldı: Uzmanından “leke silme” işlemleri yaptıranlara uyarı

Leke gitti, kanser kaldı: Uzmanından “leke silme” işlemleri yaptıranlara uyarı

Yaz tatilinde masum gibi görünen tehlikeler: Çocuklarınızı koruyun!

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güzel, yaz aylarında artan sağlık risklerine karşı aileleri uyardı. Tatil sürecinde çocukları güneş çarpmasından enfeksiyonlara kadar birçok tehlikeden korumanın yollarını anlattı.

Hamileliği kabusa çeviren hastalık: Hipermezis gravidarum

Hamileliği kabusa çeviren hastalık: Hipermezis gravidarum

Güneşli günler göz sağlığı açısından bazı riskleri beraberinde getiriyor: Çocuklarda önlem alın

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülşah Tezcan, UV korumalı gözlük ve şapka kullanımının yaz aylarında göz sağlığı için kritik olduğunu vurguladı.