115 TL’ye düğünlerde şarkı söylüyordu milyoner oldu

Kaliforniya’dan Müzisyen Moses Lin’in İnanılmaz Başarı Hikayesi

Kaliforniya’dan Moses Lin, müzik tutkusunun peşinden giderek üniversite eğitimini bıraktı. İlk başlarda kafelerde üç saat çalarak sadece 3 dolar bahşiş alıyor, geçim sıkıntısı çekiyordu. Ancak asla pes etmedi. Yerel mekanlarda sahne almaya başladı, gitar dersleri vermeye başladı ve düğün müziği alanında kendine bir marka oluşturmayı başardı.

Bir arkadaşının düğününde sahne alması gerçek bir dönüm noktası oldu. Bugün ise Lin, Meghan Markle ve Oprah gibi ünlülerin düğünlerinde çalan prestijli bir sanatçı haline geldi. Hizmetleri 15.000 dolara kadar çıkarken, aylık kazancı 25-30 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca emlak yatırımları sayesinde pasif gelir elde etmeyi de başardı.

Tutumlu olması, özverili çalışması ve sürekli kendini geliştirme isteği sayesinde 30 yaşında milyoner olmayı başardı. Lin’in en büyük tavsiyesi ise “Zengin görünmek için değil, zengin olmak için yaşayın.”

Related Posts

Ahır çöktü; 2 büyükbaş ile 50 tavuk öldü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Köprücük köyünde çöken ahırda 2 büyükbaş ile 50 tavuk öldü.

Bu kadarı pes dedirtti: Ehliyet sınavı için kulağına düzenek taktırmış

Kırklareli’de ehliyet sınavına giren M.Y. kopya düzeneğiyle yakalandı. M.Y.’nin kulağına taktığı kulaklık ise hastanede tıbbi müdahaleyle çıkarıldı.

Yeni papa bugün seçilecek mi? Oylamalarda ikinci gün: Tüm dünya bacadan çıkacak dumana kilitlendi

Katoliklerin son ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis’in 21 Nisan’da hayatını kaybetmesi ve düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmasının ardından gözler yeni papaya çevrildi. Dünya genelinde 1.4 milyar mensubu bulunan …

Miras kavgası yüzünden babasını bıçakla öldürdü

Kayseri’nin Talas ilçesinde bir kişi tartıştığı oğlu tarafından bıçakla öldürüldü. Polisler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Hindistan Pakistan çatıştı! Dünya diken üstünde… Nükleer güçler boğaz boğaza

Keşmir’deki 26 turistin öldüğü terör saldırısının ardından Hindistan ve Pakistan arasında yıllardır süren düşmanlık yeniden alevlendi. Hindistan, “Sindoor Operasyonu” adını verdiği harekâtla Pakistan topraklarını hedef aldı. İslamabad anında karşılık verirken, iki nükleer güç sınır hattında alarm durumuna geçti.

5 el ateş etti, kanlar içinde yerde bırakıp kaçtı!

BEŞİKTAŞ’ta sabaha karşı eğlence mekanında başlayıp sokağa taşan kavgada Z.E.(24) isimli kişi silahla ağır yaralandı. Sokakta 5 adet boş kovan tespit edilirken ekipler, şüpheli S.Y.’yi olayda kullandığı silah ile birlikte Küçükçekmece’de yakaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir