Kırşehir FK Mali Destek İstiyor

Kırşehir Futbol Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, geçtiğimiz sezon ciddi mali sıkıntılarla mücadele ederek takımı ligde tutmayı başardıklarını, yeni sezon için ise belirsizliğin sürdüğünü söyledi.

Yeni sezon öncesi finansal desteğin şart olduğu vurgulayan Torun açıklamasında; “Geçtiğimiz sezonun kulübe maliyeti yaklaşık 30 milyon TL. Bu rakamın 6-6.5 milyon TL’si futbolculara ödenen maç başı alacaklar ve diğer borçlar oluşturuyor. Federasyondan gelen 3.5 milyon TL’lik destek ise yetersiz kalıyor” dedi. Torun açıklamasında; “Yeni sezon başlıyor, transfer dönemi de başladı. Ancak biz bu kulübü artık kendi imkanlarımızla döndüremiyoruz. Sahaya elbette takım çıkaracağız, mücadelemizi vereceğiz. Fakat bu yükün iki kişinin sırtında yürümesi artık mümkün değil. Kırşehir kamuoyuna çağrıda bulunuyorum; biz bu takımın ligde kalabilmesi için tüm gücümüzü kullandık. Yeni sezon için aynı maddi gücü bulmamız mümkün değil. Bu takımın yaşaması, Kırşehirli gençlerin hayalini süslemesi ve ilimizi temsil etmesi için desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kırşehir FK, TFF 3. Lig’de geçtiğimiz sezonu 12. sırada 29 puanla tamamladı. Oynadığı 30 maçtan 7 galibiyet alırken 8 de beraberlikle sahadan ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip 15 maçtan da mağlup ayrılmıştı. – KIRŞEHİR

Related Posts

Fenerbahçe’den Galatasaray maçı hakemi için tepki! TFF’ye flaş çağrı

Fenerbahçe, Gaziantep FK-Galatasaray maçı hakemi Ali Şansalan için açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, ligin ilk haftasında hakem kararlarının yine aynı takım lehine verildiğini belirterek, MHK ve TFF’ye ”Bu rezaletin hesabı derhal sorulmalı” çağrısı yaptı.

FIFA’dan Adana Demirspor’a kötü haber

FIFA, Adana Demirspor’a 6 puan silme cezası verdi. 1. Lig’de mücadele edecek olan Adana Demirspor sezona -6 puandan başlayacak.

Avukat Mehmet Y. ‘Nüfuz Ticareti’ Nedeniyle Gözaltında

İstanbul’da yürütülen soruşturma kapsamında avukat Mehmet Y. ve şoförü adli kontrolle serbest bırakıldı.

Erzincan’da Şiddetli Rüzgar ve Sel

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi; sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.

Artık sona gelindi! Kahramanmaraş’a yeni stat

Deprem sonrası stadyumunda büyük hasar alan Kahramanmaraş, yeni stadına kavuşuyor. 4 bin seyirci kapasiteli futbol sahasında inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun, Şehit Ailesine Ziyarette Bulundu

Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun, şehit ailesine ziyarette bulundu.