AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Çin’den 5 ülke için vize muafiyeti kararı

Çin, Kovid-19 salgınının ardından ülkeye yurt dışından seyahatleri artırmayı amaçlayan tek taraflı vize muafiyeti programına, 5 Latin Amerika ülkesini dahil edeceğini bildirdi.

IŞİD operasyonunda 2 gözaltı

Çorum’da terör örgütü IŞİD’e operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Bıçaklı saldırgan eğitim kursuna dalıp öğrenciye saldırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde özel bir öğretim kursuna sopa ve bıçakla giren kişi, daha önce tartıştığı öğrenci Turgut Aras K.’yi (18) bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Vücuduna 4 dikiş atılan Turgut Aras K., binada güvenlik olmadığı için böyle bir olayın yaşandığını belirtti.

Kamuda tasarruf tedbirlerine rağmen AKP’li belediyelerin araç saltanatı sürüyor: Fatma Hanım’ın VIP Filosu

AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketler için kiralanan 33 araca 22 milyon lira ödendi. Araçların tamamı, Cumhur ortağının şirketinden kiralandı.

Dünyanın en yoksul başkanı öldü

Mütevazı yaşam tarzı ve halkla iç içe duruşuyla dünya genelinde büyük takdir toplayan Uruguay’ın eski devlet başkanı Jose Mujica, 89 yaşında hayata veda etti.

Çarpıcı anket sonucu: Erdoğan’a zaferi ‘süreç’ bile getirmiyor!

Yöneylem Araştırma’nın kurucusu Doç. Dr. Derya Kömürcü’nün sosyal medya bir anket sonucu paylaştı. Kömürcü “Yürütülen “süreç” neticesinde Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğine inanlar %39 inanmayanlar %45 seviyesinde” diye yazdı.