AKP’li Kaya: AK Parti kadınların omuzlarında taşıdığı ve bugünlere getirdiği bir dava hareketidir

AK Parti Kadın Kolları Kongresinde Fatma Betül Sayan Kaya’dan Önemli Açıklamalar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti’nin kadınlar için bir dava hareketi olduğunu vurgulayarak, partinin başarısındaki kadınların kritik rolüne dikkat çekti.

AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Kaya, partinin dünyanın en büyük siyasi kadın hareketi olduğunu belirtti.

Ülkeye yapılan zulmün CHP zihniyeti tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Kaya, partilerinin hiçbir şekilde kadınları kılık kıyafetlerinden ötürü ayrıştırmadığını, ancak CHP’nin ayrıştırdığını dile getirdi.

Kaya, kadınlara yönelik en büyük zulmün 28 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sonlandırıldığını belirtti.

Teşkilatlarının kadın hareketini güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Kaya, liderlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ve kadın kollarının güçlü olması durumunda partinin daha güçlü olacağını ifade etti.

Kaya, AKP’li kadınların mazlumların sesi olduğunu ve insanlığın vicdanını temsil ettiğini söyleyerek, parti kadınlarının sahada mahalle mahalle dolaşarak gönülleri kazanması gerektiğini belirtti.

2029 yerel seçimleri için teşkilatların şimdiden güçlü adımlar atması gerektiğini söyleyen Kaya, kadınlara “Sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmamalıyız” çağrısında bulundu.

Kadınların en zor zamanlarda ön safta yer aldığını belirten Kaya, devletin güçlü olduğunu ve millete hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye için çalışacaklarını belirtti.

Related Posts

İstanbul’da sıcaklıklar 33 dereceye çıkacak! Tarih verildi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sıcak hava uyarısında bulundu. İstanbul’da sıcaklık 33 dereceyi bulacak. Vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Atatürkçü teğmenlere vebalı muamelesi yapıldı

TSK’dan atılan teğmenlerle fotoğraf çektiren Harbiyeliler uyarıldı. Okula dönüşte o kareler sildirildi.

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

Camı açsanız bile hava içeri girmiyorsa muhtemelen sebebi bu

Sıcak yaz günlerinde camları sonuna kadar açmanıza rağmen evinizde taze hava dolaşımı hissedemiyorsanız, sebebi pencerede gözden kaçırdığınız bir detay olabilir. Hemen her evde bulunan sineklikler eğer yanlış malzemeyle üretilmiş veya hatalı monte edilmişse, rüzgarın içeri girmesini ciddi şekilde engelliyor. Neyse ki çözüm hem pratik hem de sadece birkaç dakikanızı alıyor.

Taksim, Şişhane, Kabataş… Metro ve Füniküler Kapatıldı

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın İstanbul Valiliği kararı doğrultusunda bugün saat 10.00’dan itibaren işletmeye kapatılacağını açıkladı

BM Genel Sekreteri Guterres: “Bu çatışma kontrolden çıkmak üzere”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir” dedi.