Bolu’da anız yangını korkuttu

Salıbeyler Mahallesi’nde Yangın Çıktı

Salıbeyler Mahallesi’nde öğle saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Rüzgarın da etkisiyle kuru otlar alev aldı ve yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Vatandaşların dumanları fark etmesi üzerine durum hemen yetkililere bildirildi.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek evlere sıçramasını engelledi. Şu an bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi ve konuyla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Related Posts

Trabzonspor’da Niguez transferi iptal

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da bireysel şartlarda anlaşmaya varılan tecrübeli yıldız Saul Niguez transfer iptal oldu.

575 yolcu taşıyan gemide yangın çıktı: Ölü ve kayıplar var

Endonezya’da 575 yolcu taşıyan bir gemi, Melonguane’den Manado’ya sefer yaparken alev aldı. Yangın kısa sürede kontrolsüz şekilde yayıldı ve yolcular denize atlamak zorunda kaldı. Olayda en az üç kişi hayatını kaybetti ve iki kişi hala kayıp. Kurtarma ekipleri ve çevredeki balıkçılar, çok sayıda kişiyi kurtardı.

Karaman’da 31 Şüpheli Gözaltına Alındı

Asayiş ve narkotik operasyonunda 31 kişi gözaltına alındı, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi.

Afyonkarahisar’da Değerlendirme Toplantısı

Vali Yiğitbaşı, il genelindeki çalışmalar ve projeleri değerlendirdi, koordinasyon artırıldı.

Restoran Kavgasında 4 Yaralı

Konya’da çocukları masadan kaldırılan polis memuru ile restoran sahipleri arasında kavga çıktı.

Şenkaya’da 18. Kültür, Sanat ve Bal Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde düzenlenen 18. Kültür, Sanat ve Bal Festivali, gübetçilerle birlikte yerel sanatçıların konserleri ve güreş müsabakalarıyla dolu bir etkinlik olarak yerel halka ve katılımcılara keyifli anlar sundu.