Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore halkına başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore’deki Uçak Kazası İçin Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore’de meydana gelen uçak kazasıyla ilgili taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dostumuz Kore Cumhuriyeti’ndeki Muan Uluslararası Havalimanı’nda meydana gelen elim uçak kazası bizleri derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine, dost Güney Kore halkına ve hükûmetine şahsım ve milletim adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti’den İmralı görüşmesine dair açıklama: Öcalan’dan “Çağrı yapmaya hazırım” mesajı

TIKLAYIN – Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kürtlerin de milli devletidir; Türkiye yüzyılı, Türk ve Kürt yüzyılıdır

TIKLAYIN – Güney Kore’de yolcu uçağının inişte kontrolden çıkması sonucu 167 kişi hayatını kaybetti

TIKLAYIN – 3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin İmralı ziyareti: Yeni sürecin ilk adımı mı, 2013-2015 arasında çözüm sürecinde neler yaşanmıştı?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Karanlık 2024’ün aydınlık 20 insanı: 1 numara normal, bazıları sürpriz

TIKLAYIN – Prof. Dr. Ortaylı’dan “kalabalık yalnızlık” eleştirisi: Maalesef TDK çok yanlış kelimeler belirliyor, kullanmamanızı tavsiye ediyorum

Related Posts

Almanya’da önde gelen döner tedarik şirketi Birtat’ta çalışan işçiler grevde

Almanya’nın önde gelen döner üretim şirketlerinden Birtat’ta çalışan işçiler, sendika ile işveren arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine 3 Temmuz’da greve başladı.

Motosikletli şüphelinin valizinden kilolarca uyuşturucu çıktı

Yalova’da polis ekiplerinin durdurduğu motosikletin sürücüsü A.E.’nin valizinde, 3 kilo 750 gram skunk ele geçirildi.

AKP’li belediye, CHP aleyhine resmi sitesinden paylaşım yaptı

AKP’li Devrek Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından CHP aleyhinde paylaşım yapıldı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Herkesin bildiği hamburgerci kapanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde, Sacramento şehir merkezinin simgelerinden biri haline gelen Jim-Denny’s lokantası, seksen yılı aşkın bir geçmişin ardından bir kez daha kapılarını kapattı. Lokantanın sahibi N’Gina Guyton, kapanış kararını Salı günü Instagram üzerinden duyurdu.

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?