Düğün salonunda silahlı kavga: 3’ü ağır 4 yaralı

Rize’de Engindere Mahallesi’nde bir düğün salonunu ortak işletenler ile mal sahibi arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşünce, taraflar birbirlerine tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet ettiği R.Ç., Y.K., S.K. ve D.H. yaralanırken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan; R.Ç., Y.K. ile D.H.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

Osmangazi Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkıyor

Osmangazi Belediyesi, 1. derece arkeolojik sit alanında tespit edilen kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi’nde 20 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Premier Lig başlıyor: 300 milyon sterlinlik yıldızlar sahne alacak, ilk hafta derbi oynanacak

Dünyanın en çok izlenen futbol ligi Premier Lig’de yeni sezon bugün başlıyor. Açılış maçında son şampiyon Liverpool sahaya çıkacak.

Rusya, WhatsApp ve Telegram üzerinden 52 binden fazla suç işlendiği açıkladı

Rusya, WhatsApp ve Telegram üzerinden 52 binden fazla suç işlendiği açıkladı

Gidecek mi kalacak mı derken Barış Alper Yılmaz için resmi açıklama geldi: “Alacağız”

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray’da forma giyen Barış Alper Yılmaz’la ilgili konuştu.

Sındırgı’da hasar tespit çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmalarının büyük çoğunluğu tamamlandı.

1. Lig’de 3 ve 4. hafta programları açıklandı

1. Lig’de 3 ve 4. haftaların maç programı belli oldu.