Elazığ’da midibüs devrildi: 25 yaralı

Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Midibüs Kazası!

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 40. kilometresinde bugün yaşanan olayda, Malatya’dan Diyarbakır’a seyir halindeki Fırat Turizm’e ait A.Z. idaresindeki 21 ACN 504 plakalı midibüs, bariyerleri aşarak karşı şeride geçip yan yattı. Şans eseri, karşı şeritten başka araç gelmemesi faciayı önledi. Kazada şu ana kadar tespit edilen bilgilere göre midibüs içinde bulunan 25 kişi yaralandı.

Olay yerine hemen çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin inceleme yapmak üzere ekipler olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu da kaza yerine giderek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Related Posts

Çin’den 5 ülke için vize muafiyeti kararı

Çin, Kovid-19 salgınının ardından ülkeye yurt dışından seyahatleri artırmayı amaçlayan tek taraflı vize muafiyeti programına, 5 Latin Amerika ülkesini dahil edeceğini bildirdi.

IŞİD operasyonunda 2 gözaltı

Çorum’da terör örgütü IŞİD’e operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Bıçaklı saldırgan eğitim kursuna dalıp öğrenciye saldırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde özel bir öğretim kursuna sopa ve bıçakla giren kişi, daha önce tartıştığı öğrenci Turgut Aras K.’yi (18) bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Vücuduna 4 dikiş atılan Turgut Aras K., binada güvenlik olmadığı için böyle bir olayın yaşandığını belirtti.

Kamuda tasarruf tedbirlerine rağmen AKP’li belediyelerin araç saltanatı sürüyor: Fatma Hanım’ın VIP Filosu

AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketler için kiralanan 33 araca 22 milyon lira ödendi. Araçların tamamı, Cumhur ortağının şirketinden kiralandı.

Dünyanın en yoksul başkanı öldü

Mütevazı yaşam tarzı ve halkla iç içe duruşuyla dünya genelinde büyük takdir toplayan Uruguay’ın eski devlet başkanı Jose Mujica, 89 yaşında hayata veda etti.

Çarpıcı anket sonucu: Erdoğan’a zaferi ‘süreç’ bile getirmiyor!

Yöneylem Araştırma’nın kurucusu Doç. Dr. Derya Kömürcü’nün sosyal medya bir anket sonucu paylaştı. Kömürcü “Yürütülen “süreç” neticesinde Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğine inanlar %39 inanmayanlar %45 seviyesinde” diye yazdı.