Gediz Belediye Başkanı Akel’den Altınkent Spor’a Destek

Kütahya’nın Gediz ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeşilay Spor- Altınkent Spor karşılaşmasında hakem kararları krize neden olmuş, Altınkent Spor sahadan 3-0 hükmen mağlup ayrılmıştı. Altınkent Spor’a kamuoyundan yoğun destek gelirken, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel de kulübe sahip çıktı.

Başkan Akel, Altınkent Spor yöneticileri ve takım kaptanı ile bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi.

Başkan Akel, “İlçemizi Süper Amatör Ligi’nde temsil eden güzide kulübümüz Altınkent Spor, deplasmanda oynadığı müsabakada hakem hataları nedeniyle mağdur edilmiştir. Bu durum, maçın sonucuna doğrudan etki etmiştir. Kulüp başkanımız ve takım kaptanımızla yaptığımız istişarede, gelişen olayların takipçisi olacağımızı ve mağduriyetin giderilmesi için gerekli adımları ivedilikle atacağımızı ifade ettik” dedi.

Başkan Akel, Altınkent Spor’un yalnız olmadığını vurgulayarak, ilçenin sporcularının emeklerinin korunması için gereken her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. – KÜTAHYA

Related Posts

Ali Kızılkuyu Yeşil Yalova FK’ya Geçti

Altay’dan ayrılan Ali Kızılkuyu, Yeşil Yalova FK ile el sıkıştı ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kütahya’da Kenevir Operasyonu

Gediz ve Şaphane’de yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ve tohumu ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred’den şampiyonluk ve kaptanlık itirafı: “Aslında hep içimde olan bir şey bu!”

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta sahası Fred, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

Uzayda Türkiye’nin İlk Adımları

Astronot Tuva Cihangir Atasever, Türkiye’nin uzay çalışmaları hakkında Londra’da bilgi verdi.

Hatay’da 2 Asker Vefat Etti

Hatay’da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan 7 askerden 2’si yaşamını yitirdi.

Von der Leyen’den ABD ile ticaret anlaşması sinyali

Avrupa Komisyonu Başkanı von der Leyen, Trump’la ticaret anlaşması oranının yüzde 50 olduğunu söyledi.