Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı

Gezi Parkı Eylemleri İle İlgili Yalan Tanıklık İddiaları

İstanbul Gezi Parkı eylemleri sırasında gözaltına alınan ve tutuklanan menajer Ayşe Barım’ın soruşturması devam ederken, tanık olarak ifade veren oyunculardan Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında “yalan tanıklık” suçundan soruşturma başlatıldı.

Habertürk’ün haberine göre, iki oyuncunun ifadeleri incelendiğinde, “yalan tanıklık” suçlamalarına zemin hazırlayan açıklamaları ortaya çıktı.

Ergenç: Barım’la İlişkimiz İşle Sınırlıdır

24 Ocak tarihinde verdiği ifadede Halit Ergenç, Ayşe Barım ile iş ilişkisinin geçmiş yıllara dayandığını belirterek, özel hayatlarının dışında pek görüşmediklerini ifade etti. Gezi Parkı eylemleri sırasında Barım’ın kendisini olaylara katılmaya teşvik ettiğini hatırlamadığını dile getiren Ergenç, diğer tanınmış isimlerle olan ilişkileri hakkında da bilgi verdi.

Çiğdem Mater ve Osman Kavala hakkındaki sorulara cevap veren Ergenç, bu isimleri kamuoyundan tanıdığını ancak Ayşe Barım ile olan ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmadığını belirtti.

Kocaoğlu: Kendi Kararlarımı Kendim Alırım

Rıza Kocaoğlu ise 17 yıldır tanıdığı Ayşe Barım’ın Gezi Parkı olayları sırasında kendisini yönlendirmediğini söyledi. Menajer olarak kendi kararlarını kendisinin aldığını belirten Kocaoğlu, iş gereği Barım’la sık sık görüştüğünü ancak Gezi Parkı’na çıkmak için Barım’ın kendisini yönlendirmediğini vurguladı.

Kocaoğlu, Çiğdem Mater ve Osman Kavala hakkında sorulan sorulara ise, bu isimler hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

Moskova’da Zafer Günü öncesi internet hizmetine kısıtlama getirildi

Rusya’nın başkenti Moskova genelinde mobil internet hizmetine kısıtlama getirildi. Yetkililer, son günlerde artan insansız hava aracı (İHA) saldırıları ve yaklaşan 9 Mayıs Zafer Günü öncesinde kesinti saldırıları engellemek için mobil operatörlerin hizmetini sınırlama kararı aldı.

Hamas: Trump’ın açıklaması Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze Şeridi’ne yardımların ulaşmamasından Hamas’ı sorumlu tutmasının ardından Hamas hareketi: “Trump’ın iddiaları, Filistinlileri aç bırakma suçunu meşrulaştırmak isteyen Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarıdır.” İfadelerini kullandı.

Suriye’de dikkat çeken görüntü: Şara hünerlerini sergiledi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani’nin başkent Şam’da basketbol oynadığı eğlenceli görüntüleri büyük ilgi topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir