Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Sınıfın tamamı sınıfta kaldı, okul yönetimi görevden alındı!

Mısır’ın Yukarı Nil bölgesindeki Beni Süveyf vilayetine bağlı El-Vâsıtî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı “Hamide Ebu’l-Hüsn” Ortaokulu’nda, 3. sınıf öğrencilerinin tamamı sınıfta kaldı.

Uzun süre sonra bugün ortaya çıktı ‘hata ettim’ dedi: Kabine için mesaj mı verdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve Eski Hazine ve Maliye Bakanı BeratAlbayrak, katıldığı bir etkinlikte “Birçok eksiğimiz, hatamız oldu” dedi.

Trump’tan ‘rejim’ açıklaması: İran’da kaosa yol açar

ABD Başkanı Donald Trump, İran’da rejim değişikliği görmek istemediğini, bu değişikliğin “kaosa neden olacağını” belirtti. Sky News’ün haberine göre, NATO Zirvesine katılmak üzere yola çıkan Trump, Air Force One da gazetecilere açıklama yaptı. Trump …

12 günlük savaşta hayatlarını kaybeden İranlı nükleer bilim insanları

İsrail’in 13 Haziran Cuma günü İran’ın nükleer programına ve askeri hedeflerine başlattığı saldırılarda, İran’ın önde gelen nükleer bilimcileri hayatını kaybetti.

İstanbul’da sıcaklıklar 33 dereceye çıkacak! Tarih verildi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sıcak hava uyarısında bulundu. İstanbul’da sıcaklık 33 dereceyi bulacak. Vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Atatürkçü teğmenlere vebalı muamelesi yapıldı

TSK’dan atılan teğmenlerle fotoğraf çektiren Harbiyeliler uyarıldı. Okula dönüşte o kareler sildirildi.