Hülya Avşar’dan Ali Yerlikaya’ya radar teşekkürü

Trafikte Kurban Bayramı Öncesi Yeni Önlemler Alındı

İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde trafikte oluşabilecek olumsuz durumları engellemek için çeşitli yeni tedbirler aldı. Bu önlemler arasında artırılmış radar uygulamaları, drone ile denetlemeler, para cezalarının yükseltilmesi ve kuryeler için sertifika zorunluluğu gibi adımlar dikkat çekiyor.

Bu önlemler hakkında sosyal medyada paylaşımda bulunan ünlü sanatçı Hülya Avşar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkürlerini iletti.

Avşar, her bayram döneminde yaşanan trafik kazalarının üzücü sonuçlarına vurgu yaparak, “Her bayramda gerçekleşen trafik kazaları, kaybettiğimiz insanlar, yanan canlar ne yazık ki engellenemiyor. Üstelik her bayramın bir kaza listesi var” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan modern ve sıkı önlemleri olumlu karşıladığını belirten Avşar, “İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın getirdiği yeni kurallar, radar sistemleri, drone ile yapılacak kontroller, artan para cezaları, hatta kuryelerin sertifika zorunluluğu beni fazlasıyla memnun etti. Bu modern yaklaşıma kişisel olarak teşekkür etmek istedim” dedi.

Related Posts

İstanbul’da sıcaklıklar 33 dereceye çıkacak! Tarih verildi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sıcak hava uyarısında bulundu. İstanbul’da sıcaklık 33 dereceyi bulacak. Vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Atatürkçü teğmenlere vebalı muamelesi yapıldı

TSK’dan atılan teğmenlerle fotoğraf çektiren Harbiyeliler uyarıldı. Okula dönüşte o kareler sildirildi.

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

Camı açsanız bile hava içeri girmiyorsa muhtemelen sebebi bu

Sıcak yaz günlerinde camları sonuna kadar açmanıza rağmen evinizde taze hava dolaşımı hissedemiyorsanız, sebebi pencerede gözden kaçırdığınız bir detay olabilir. Hemen her evde bulunan sineklikler eğer yanlış malzemeyle üretilmiş veya hatalı monte edilmişse, rüzgarın içeri girmesini ciddi şekilde engelliyor. Neyse ki çözüm hem pratik hem de sadece birkaç dakikanızı alıyor.

Taksim, Şişhane, Kabataş… Metro ve Füniküler Kapatıldı

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın İstanbul Valiliği kararı doğrultusunda bugün saat 10.00’dan itibaren işletmeye kapatılacağını açıkladı

BM Genel Sekreteri Guterres: “Bu çatışma kontrolden çıkmak üzere”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir” dedi.