İstanbul, Ankara, İzmir… 1 Ocak’ta ücretsiz olacaklar

Yeni Yılın İlk Günü Raylı Sistemler Ücretsiz Olacak

Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı, yeni yılın başlangıcında ücretsiz olacak. 1 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de duyuruldu. Buna göre, vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferlerinden bedava yararlanabilecekler.

Haber: Anadolu Ajansı

Related Posts

AKP’li belediye, CHP aleyhine resmi sitesinden paylaşım yaptı

AKP’li Devrek Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından CHP aleyhinde paylaşım yapıldı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Herkesin bildiği hamburgerci kapanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde, Sacramento şehir merkezinin simgelerinden biri haline gelen Jim-Denny’s lokantası, seksen yılı aşkın bir geçmişin ardından bir kez daha kapılarını kapattı. Lokantanın sahibi N’Gina Guyton, kapanış kararını Salı günü Instagram üzerinden duyurdu.

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

Sığınmacılara insani yardım sağlayana ceza!

Hollanda Parlamentosu, sığınmacılar için yeni kısıtlamaları onayladı. Geçici oturma süresi kısaltıldı, aile birleşimi sınırlandı. İnsani yardım sağlayanlara cezai yaptırım tartışma yarattı.