İzmir Mobilya Lansman Günleri Başlıyor

İzmir’deki mobilya üreticileri yeni sezon için hazırladıkları ürünlerini, 18 Şubat’ta başlayacak İzmir Mobilya Lansman Günleri’nde müşterilerinin beğenisine sunacak.

İzmir Mobilya Pazarlamacılar Derneğinin (İZMOP) öncülüğünde, 18-23 Şubat tarihlerinde düzenlenecek lansman günlerine 49 üretici firma katılacak.

Bu kapsamda kentteki firmalar hazırlıklarını sürdürüyor. Firmalar, yeni sezon için ürünlerini kendi showroom alanlarında alıcılara tanıtacak.

İZMOP Başkanı Aşkıner Özcan, gazetecilere, kentteki mobilya sektöründe yaklaşık 1400 üretici firmanın bulunduğunu söyledi.

İzmirli firmalarının ürünlerinin yurt içinden ve dışından talep gördüğünü anlatan Özcan, şöyle konuştu:

” Türkiye’deki toptan mobilya alıcılarını İzmir’de ağırlayacağız. 49 üretici firma, fabrikaların showroomlarında ürünlerini sergileyecek. İyi hazırlandığımız 2025 yılı, İzmirli mobilyacıların yılı olacağına inanıyoruz. Yatak odalarında kayın ve meşe renklerinin daha iyi satılacağını düşünüyoruz. Koltuk gruplarında ise yuvarlak hatlar hakim.”

Gaziemir ilçesinde üretim yapan bir firmanın genel müdürü İhsan Yasin Bayraktar ise lansman günlerinde yeni sezon ürünlerini tanıtacaklarını dile getirdi.

Bu etkinlikte, sektör açısından önemli bir hareketlilik beklediklerini vurgulayan Bayraktar, “2024 yılında İskandinav tarz dediğimiz meşe, krem, beyaz renkler çok rağbet gördü. Gelen beğeniyi sürdürmek için meşe, krem ve gri tonlarında ürünler ürettik. Bunları müşterilimizin beğenisine sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Dünyaca ünlü banka, Türkiye’de ‘faiz indirimi’ için tarih verdi

Bank of America, Türkiye’de ilk faiz indiriminin temmuz ayında gerçekleşmesini öngördüklerini açıkladı. Banka yıl sonu politika faiz tahminini de yükseltti.

İngiltere ve Hindistan’dan tarihi ticaret anlaşması

İngiltere ve Hindistan arasındaki anlaşmaya göre iki ülkenin birbirleri ile yaptığı ticarette kozmetik ve tıbbi cihazlar dahil birçok temel üründe gümrük vergileri büyük ölçüde düşürülecek.

Yatırım danışmanı, deprem sonrasında evini satmak ya da ev almak isteyenleri uyardı: ‘Sakın ha kaptırmayın’

İstanbul’daki deprem sonrasında, evi olanların evlerini satmak ya da arsa almak için acele edilmemesi konusunda uyarılarda bulunan yatırım danışmanı Mert Başaran nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

SGK uzmanından emekliye iyi, asgari ücretliye kötü haber: Temmuz zammı senaryosunu açıkladı

Nisan ayı enflasyonu bu haftanın başında açıklandı. Emekli ve memur için de önemli olan enflasyon oranıyla beraber yeni zamlar hesaplanmaya başlandı. SGK uzmanı Özgür Erdursun, emekli maaş zammı için net rakam verirken, asgari ücret zammı için kötü haberi duyurdu.

Cengiz’e destek 3’e katlandı

Elektrik ve doğal gaz faturalarına ‘devlet desteği’ tutarı ekleten iktidar, asıl desteği yandaş şirketlerine vermeye devam ediyor. Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nin (TEİAŞ) iktidarın gözbebeği Cengiz Holding’in enerji şirketine yapacağı …

Motorinde 1.29 lira indirim geldi

Global piyasalardaki dalgalanmalar ve döviz kuru değişimleri sonrası, 7 Mayıs 2025 itibarıyla motorin fiyatlarına 1,29 TL indirim yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir