Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: 31 Mart 2024 seçimlerinde halk iktidarı silkeledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Emeklilere İnsanlık Dışı Muamele İddiası

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iktidarın emeklilere yeterli yaşam koşulları sağlamadığını belirterek, 31 Mart 2024 seçimlerinde halkın iktidarı değiştirdiğini ve Türkiye’nin sorunlarını çözemediğini vurguladı.

Seçer, Yenişehir ve Mezitli Emekli Evleri üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP İlçe Başkanları ve bürokratlar da hazır bulundu.

Hükümetin 2024’ü “Emekliler Yılı” ilan etmesine rağmen emeklilerin sefalet içinde olduğunu belirten Başkan Seçer, “Emekliler, açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor” ifadelerini kullandı.

Seçer, “830 milyon lira olan sosyal destek bütçemizi bu yıl 1,5 milyar liraya çıkardık” diyerek emeklilere yönelik artan desteklerden bahsetti.

İktidarın CHP’li belediyelerin başarılı çalışmalarından rahatsızlık duyduğunu belirten Seçer, 31 Mart 2024 seçimlerinde halkın iktidarı değiştirdiğini ve vatandaşların CHP’nin belediyecilik anlayışına destek verdiğini dile getirdi.

Emekli yurttaşlar da durumlarını anlatarak, önümüzdeki dönemde daha da zorlaşabilecek ekonomik koşullara dikkat çektiler. (ANKA)

Related Posts

Türkiye’nin konuştuğu cinayette art arda tutuklamalar

Eyüpsultan’da üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın canice katledilmesine ilişkin gözaltına alınan Cemil Koç ve altı şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İmamoğlu kira zamlarına isyan etti

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Temmuz ayı kira artış oranına isyan etti, İmamoğlu paylaşımında, “Nedir bu kira zamları Allah aşkına? Temmuz ayı kira artış oranı ne kadar biliyor musunuz? Yüzde 43,23!” dedi.

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın konuşması sonrası Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’nin 32. İstişare ve Değerlendirme Kampı’nın açılış konuşmasında şehitlerle ilgili açıklamaları üzerine eşi Emine Erdoğan’ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü…

DEM Parti’den Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için tahliye talebi

DEM Parti, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ hakkında tahliye başvurusu yaptı.

Filistinli aktivist Halil’den, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası

Filistinli aktivist Halil’den, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası