Mersin’de zehirlenen 2 çocuk hayatını kaybetti

Mersin Tarsus’ta Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılan 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan acı bir olayda, Yeşilevler Mahallesi’nde yaşayan bir aile, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleriyle Tarsus Devlet Hastanesine başvurdu. Hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Rana Elyusuf maalesef kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Diger aile üyeleri olan Memun Elyusuf ve Hazal Duho ile birlikte Ömer Elyusuf, Ahid Elyusuf, Selem Elyusuf, İlaf Elyusuf ve Selam Duho ise zehirlenme şüphesiyle farklı hastanelere sevk edildi. Memun Elyusuf ve Hazal Duho hastanede tedavi görmeyi reddettikleri için taburcu edildi fakat Ömer Elyusuf maalesef hayatını kaybetti.

Diğer çocuklar Ahid Elyusuf, Selem Elyusuf, İlaf Elyusuf ve Selam Duho’nun tedavileri Mersin’de devam ederken durumları ağır olduğu için Ankara’daki Etlik ve Bilkent şehir hastanelerine sevk edildi.

Olayın ardından ailenin evde fare zehri bulunduğunu belirtmesi üzerine İlçe Sağlık Müdürlüğü ve AFAD ekipleri koruyucu kıyafetlerle konutta inceleme yaptı. Yapılan tespitlere göre, fare zehrinin buharlaşması sonucu solunum yoluyla aile üyelerine etki ettiği belirtildi.

Related Posts

Eski ABD Büyükelçisi’nden şaşırtıcı Suriye analizi: İsrail-Türkiye çatışması riski var, ülke Libya’ya dönüşebilir, el-Şara bir suikast kurbanı olabilir!

ABD’nin eski Şam Büyükelçisi Robert Ford’un el-Şara hakkında konuştuğu 4 dakikalık video kaydı çok konuşuldu. Oysa Ford, 1 saati aşan konuşmasının geri kalanında çok daha ilginç şeyler anlatıyor: İsrail ve Türkiye, Suriye’de çatışabilir. SDG bize çok yardım etti ama onlara bir şey borçlu muyuz, emin değilim. Suriye’yi bekleyen en büyük tehlike Şara’nın savaşçılarının ona karşı ayaklanması ve ülkenin iç savaşa sürüklenmesi. İsrail de iç savaşa sürüklenmiş bir Suriye istiyor

İstanbul’da korku dolu anlar: Babasını bekleyen çocuğu kaçırmaya çalıştı

İstanbul’da babası otomobilin bagajından eşya aldığı esnada kaldırımda bekleyen çocuğu, kaçırmaya çalışan şüpheli tutuklandı.

İsrail, aralarında Türk diplomatların da bulunduğu heyete ateş açtı

İsrail ordusu, Batı Şeria’nın Cenin kentinde aralarında Türk diplomatların da yer aldığı bir heyete ateş açtı. Filistin Yönetimi saldırıyı kınadı. İsrail’den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Özgür Özel Manisa’da cenaze törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren’in oğlu Cemre Öğren’in cenaze törenine katıldı.

Türkiye ve ABD arasında ‘yeni ortaklık dönemi’

ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington’da düzenlenen Türkiye-ABD Suriye Çalışma Grubu toplantısının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunmasının önemine dikkat çekilirken, iki ülke arasındaki güçlü ikili ilişkilerde “yeni bir ortaklık dönemine” de vurgu yapıldı.

2 kişinin elektrik akımına kapılmasıyla ilgili yeni gelişme

İzmir’de iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olaya ilişkin 42 sanıklı davanın 6’ncı celsesi tamamlandı. Mahkeme, olayda hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz’in iki kız kardeşinin davaya müdahillik taleplerini kabul etti.