Otobüs sürücüsü ceset ihbarında bulundu

Otogara Giderken İhbar Edilen Üzerinden Geçilmiş Cesedin İncelemesi Devam Ediyor

Sivas’ta bir otobüs sürücüsü, otogara doğru ilerlerken jandarmayı arayarak bir insanın üzerinden geçtiğini iddia ettiği bir olayı ihbar etti. Yapılan incelemede, parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.

Doğubeyazıt’tan İzmir’e seyahat eden Ağrı Vip firmasına ait bir otobüs, Sivas Otogarı’na yaklaşık 20 kilometre kala sürücüsü A.K. tarafından durmadan ilerlerken bir şeyin üzerinden geçti. Sürücü durumu fark ederek jandarmayı aradı ve ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek otobüsü inceledi ancak herhangi bir çarpma izine rastlamadı.

Arama çalışmaları sırasında, Sivas-Erzincan karayolu Hafik ilçesi Göydün köyü yakınlarında parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen savcı, cesedin kimliğini tespit etmek ve ölüm nedenini belirlemek amacıyla çalışma başlattı. Otobüs ise içerisindeki yolcularla birlikte olay aydınlatılana kadar otogarda bekletiliyor.

Related Posts

DEM Parti’den Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için tahliye talebi

DEM Parti, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ hakkında tahliye başvurusu yaptı.

Filistinli aktivist Halil’den, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası

Filistinli aktivist Halil’den, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası

Murat Çalık için İstanbul Tabip Odası’ndan çağrı

Çalık’ın avukatı Melih Koçhan, “Yarın yapılacak tutukluluk incelemesine bu kez bizlerin de katılımı mümkün olursa, müvekkilimizin güncel sağlık durumu hakkında doğrudan bilgilendirme yaparak, yaşamsal riskleri yargı makamlarının takdirine sunmayı amaçlıyoruz” demişti.

Soykırımcı askerler kalmaktan korkuyor

Gazze’de ağır kayıplar veren, intihar eden askerlerle sarsılan İsrail ordusundan, soykırımcı Netanyahu hükûmetinin kalıcı işgal planlarına itirazlar yükseliyor. Haaretz’e konuşan üst düzey askeri yetkililer, tüm sivilleri Refah’ta toplamanın ve işgal bölgelerinde kalmanın ordu için mümkün olmadığını söyledi.

CHP’nin kurultay davası 15 Eylül’e ertelendi

Ankara 42. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davanın gelecek duruşmasının tarihini, CHP’nin avukatının talebi üzerine 8 Eylül 2025’ten, 15 Eylül 2025’e erteledi.

Türkiye’de savcıları harekete geçiren Grok, ABD’de arabalara yerleşiyor

Elon Musk’ın yapay zekâsı Grok, Türkiye’de kriz çıkarırken ABD’de Tesla araçlarına entegre ediliyor. Sürücünün komutlarıyla araç içi sistemleri yönetecek Grok, haftaya yollarda olacak. Türkiye’de ise hakaret ve nefret söylemleri nedeniyle yasaklanan sistemin akıbeti belirsiz.