Panelvan, TIR’a arkadan çarptı: Bir ağır yaralı

Sinop’un Gerze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında panelvanın bir TIR’a çarpması sonucu bir kişi ağır yaralandı.

Gerçekleşen kazada, N.K. yönetimindeki 57 AG 931 plakalı panelvan, Sinop-Boyabat karayolu Sarıyer köyü mevkiinde M.K’nın kullandığı 38 JC 530 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle panelvan sürücüsü aracın içinde sıkıştı.

Olayın bildirilmesi üzerine, Gerze Belediyesi İtfaiye ekipleri ve sağlık personeli kaza yerine hızla sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda araçtan çıkarılan N.K, ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Related Posts

Almanya’da önde gelen döner tedarik şirketi Birtat’ta çalışan işçiler grevde

Almanya’nın önde gelen döner üretim şirketlerinden Birtat’ta çalışan işçiler, sendika ile işveren arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine 3 Temmuz’da greve başladı.

Motosikletli şüphelinin valizinden kilolarca uyuşturucu çıktı

Yalova’da polis ekiplerinin durdurduğu motosikletin sürücüsü A.E.’nin valizinde, 3 kilo 750 gram skunk ele geçirildi.

AKP’li belediye, CHP aleyhine resmi sitesinden paylaşım yaptı

AKP’li Devrek Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından CHP aleyhinde paylaşım yapıldı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Herkesin bildiği hamburgerci kapanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde, Sacramento şehir merkezinin simgelerinden biri haline gelen Jim-Denny’s lokantası, seksen yılı aşkın bir geçmişin ardından bir kez daha kapılarını kapattı. Lokantanın sahibi N’Gina Guyton, kapanış kararını Salı günü Instagram üzerinden duyurdu.

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?