Sakarya’nın yarınlarına ışık olacak fikirleri halk oylamasında

Sakarya’nın Geleceğine Işık Olacak Fikirler Halk Oylamasında

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Katılımlı Proje Atölyesi Fikir Yarışması’nın “hemşehri oylaması” süreci başladı.

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edilen yarışmada, halk oylamasına sunulan proje fikirlerinden en fazla oyu alıp birinci olan projeye “Sakarya Şehircilik Ödülü” ile 25.000 TL, diğer 9 projeye ise Katılım Teşvik Ödülü olarak 7.000 TL ödül verilecek.

Oylama, 19 Ocak tarihine kadar devam edecek ve www.sakarya.bel.tr internet sitesi üzerinden bu bağlantıdan yapılabilecek.

Gençlerin şehrin yönetiminde söz sahibi olacağı bu projede, Gıda, Çevre ve Su Yönetimi, Mimari ve Kentsel Tasarım, Ulaşım ve Kent İçi Hareketlilik, Gençlik, Spor ve Kültür, Sosyal Hizmetler ve Dijitalleşme gibi farklı kategorilerde birçok yaratıcı proje öne çıkıyor.

Related Posts

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Herkesin bildiği hamburgerci kapanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde, Sacramento şehir merkezinin simgelerinden biri haline gelen Jim-Denny’s lokantası, seksen yılı aşkın bir geçmişin ardından bir kez daha kapılarını kapattı. Lokantanın sahibi N’Gina Guyton, kapanış kararını Salı günü Instagram üzerinden duyurdu.

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Hangi ülkelerin nükleer silahı var ve bunları nasıl elde ettiler?

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

Sığınmacılara insani yardım sağlayana ceza!

Hollanda Parlamentosu, sığınmacılar için yeni kısıtlamaları onayladı. Geçici oturma süresi kısaltıldı, aile birleşimi sınırlandı. İnsani yardım sağlayanlara cezai yaptırım tartışma yarattı.

CHP’li Başarır ve AKP’li Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması! Varank’tan ilginç soru…

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri başladı. Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında CHP’li Ali Mahir Başarır ile AKP’li Mustafa Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması yaşandı.