TIR şoförleri isyan etti: Zamla uyanıp zamla kalkıyoruz

Tır Şoförleri Zamlara İsyan Etti

Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a ilerleyen tır şoförleri, köprü ve otoyol geçişlerine yapılan zamlara tepki gösterdi. Artan maliyetlerle birlikte yüksek zamlarla karşılaşan uluslararası tır şoförleri, duruma isyan etti.

“Zam Üstüne Zam”

Hataylı tır şoförü Onur Köse, “Yeterince durumumuz ortada, fark ettiyseniz ben de Hataylıyım. Bu kadar zamların bence olmaması lazım, yazık günah, araba kendi mazot parasını çıkaramıyor. Krediler aldı başını gidiyor, her şey zam üstüne zam.

Yazık günah, millete acısınlar. Ben Rusya’ya gidiyorum, 3 gündür yollardayım. Hiçbir şey iyi gitmiyor ve her sabah zamla uyanıp, uyuyoruz. Ayıp, günah. Biz de insanız, biz de milletiz ve bu ülkenin çocuklarıyız, yapmamaları gerek” dedi.

Tır şoförü Zafer İrfanoğlu ise “Otobanlara gelen zamlar etkilemez mi? Tabii ki etkiler herkesi. Bütün arabacıları ve nakliyecileri etkileyecek. Köprü ve otobanı mecburen kullanıyoruz. Bize gelen zam vatandaşa yansıyacak ve bize yansıdığından daha fazlası vatandaşa yansıyacak. Otobanlara gelen zamlar sadece bizi değil, her şeyi etkileyecek” şeklinde konuştu.

”Burada Çalışmak Zor”

Azerbaycanlı tır şoförü “Çalışmak çok zor. Azerbaycan’dan aldığımız mazottan 500 litresinden sonra her 100 litreye 50 dolar ödettiriyorlar. Türkiye’ye gelmek artık zor, burada çalışmak zor” şeklinde konuştu.

Tır şoförü Hasan Yağmur, “Evet, tabii ki etkiliyor. Yapacak bir şey yok, her şeye zam var ve olmayan bir şey yok” dedi.

Tır şoförü Erdal Ezer ise “Otobanlara gelen zam tabii ki etkiler. Bakın, iş yok ve her şey pahalı. Abi, bakın, kimse yok kuyrukta. Normal zamanda geldiğimiz zaman burada her yer doluydu. Hayat çok zor” ifadesini kullandı.

Related Posts

İstanbul’da sıcaklıklar 33 dereceye çıkacak! Tarih verildi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için sıcak hava uyarısında bulundu. İstanbul’da sıcaklık 33 dereceyi bulacak. Vatandaşlara 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Atatürkçü teğmenlere vebalı muamelesi yapıldı

TSK’dan atılan teğmenlerle fotoğraf çektiren Harbiyeliler uyarıldı. Okula dönüşte o kareler sildirildi.

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

İran’dan ABD’ye misilleme kararı!

Camı açsanız bile hava içeri girmiyorsa muhtemelen sebebi bu

Sıcak yaz günlerinde camları sonuna kadar açmanıza rağmen evinizde taze hava dolaşımı hissedemiyorsanız, sebebi pencerede gözden kaçırdığınız bir detay olabilir. Hemen her evde bulunan sineklikler eğer yanlış malzemeyle üretilmiş veya hatalı monte edilmişse, rüzgarın içeri girmesini ciddi şekilde engelliyor. Neyse ki çözüm hem pratik hem de sadece birkaç dakikanızı alıyor.

Taksim, Şişhane, Kabataş… Metro ve Füniküler Kapatıldı

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın İstanbul Valiliği kararı doğrultusunda bugün saat 10.00’dan itibaren işletmeye kapatılacağını açıkladı

BM Genel Sekreteri Guterres: “Bu çatışma kontrolden çıkmak üzere”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir” dedi.